Redovisningstjänster

Utöver löpande bokföring erbjuder vi ett brett utbud av andra redovisningstjänster som du som företagare kan ha nytta av.

Bokslut och Årsredovisning

Vi ser till att ditt bokslut och din årsredovisning sammanställs på ett tydligt och korrekt sätt - både för rapportering till myndigheter och för att du själv ska ha nytta av dem och kunna använda dem för utvärdering av årets resultat.

Vi hjälper dig även att ta fram rapporter som kan användas för att planera din verksamhet framåt.

Kontakt med myndigheter och företag

Vi hjälper dig i kontakten med exempelvis Skatteverket och andra myndigheter, banker, försäkringsbolag med flera. Genom att ta fram vettiga avtal, hjälpa dig med att söka finansiering och få bra försäkringsvillkor är vi mer än bara en bokföringsbyrå. Vi hjälper dig i hela din verksamhet så att ditt företag blir mer framgångsrikt.

Kraftfull mjukvara - vårt verktyg för din bokföring

Vi använder oss av mjukvara från Visma - ett av de absolut främsta företagen inom mjukvara för bokföring och annan ekonomihantering. Deras ekonomiprogram används av över 170 000 företag i Sverige. Mjukvaran är intuitiv och gör det lättare för dig som företagare att ta fram de rapporter du själv behöver för att kunna planera och följa upp din egen verksamhet.

Som kund får du tillgång till denna mjukvara via vår hemsida så att du själv kan gå in och sammanställa de rapporter du vill titta på. Givetvis kan vi också ta fram dessa åt dig.

 

Vi visar dig hur du får en effektiv bokföring som tar din verksamhet framåt!