Bokföring

Bokföringen är till för dig!

Din bokföring måste bli rätt av ett antal olika anledningar. Först och främst är den till för dig - för att du ska kunna se att saldot på dina konton stämmer, att du får betalt av dina kunder och att du har tillräckligt i kassan för att betala ditt eget företags räkningar. Löner till anställda får heller inte glömmas bort.

Därefter kommer givetvis framräkning och betalning av skatter och moms. Det är här det kan bli svårare för den som inte är specialist inom bokföring att få allting rätt. Kvitton ska bokföras mot specifika konton, värdeminskning ska räknas av på tillgångar, momsen ska beräknas så att den kan betalas in i tid. Allt detta kan ta upp mycket tid och energi för någon som inte har utbildning och lång erfarenhet inom bokföring och redovisning.

Skatter och regler för avdrag ändras ofta och kan vara svåra att hålla sig uppdaterad om som egen företagare. Här är det alltså viktigt att du har en kunnig partner vid din sida som har koll på alla förändringar inom området.

Då bokföring är vår huvudverksamhet är det precis detta vi sysslar med. Hos oss kan du känna dig trygg i att bokföringen tas om hand enligt gällande regler. Vi hjälper i dagsläget ett flertal företag i vår egen förort Sollentuna och andra företag i norrort med bokföringen.

Vi vill gärna hjälpa dig också!

Välj själv hur mycket vi ska ta hand om

Hos oss kan du själv välja hur stor del av bokföringen du vill ta hand om själv. Vissa känner sig trygga i att själva sköta kontering och löpande bokföring för att endast ta hjälp med bokslut och årsredovisning. Andra vill ha hjälp med löneadministrationen och somliga föredrar att någon tar hand om hela bokföringen, antingen för att de inte känner att de har tid med detta eller att de inte har tillräckliga kunskaper för att allt ska bli rätt.

Oavsett hur det ser ut för dig finns vi här för att hjälpa dig till en bättre och smidigare bokföring. Vi arbetar mot såväl mindre som större företag och har lång erfarenhet inom bokföring för alla slags företagsformer.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka in en tid för ett första möte - helt kostnadsfritt.

 

Vi visar dig hur du får en effektiv bokföring som tar din verksamhet framåt!